Amatør Fotograf

Find en dygtig fotograf til din opgave.

Så let fungerer det

Opret en opgave

Udfyld formularen med dine ønsker og krav til fotografen. Prisleje, Lokation etc.

Modtag tilbud

Modtag herefter tilbud fra dygtige fotografer, der matcher dine behov.

Vælg den rette fotograf

Sid i ro og mag og vælg den fotograf, der matcher bedst muligt.

Om FestmusikNu

FestmusikNu er en af landets mest benyttede portaler for festmusik til arrangementer over hele landet. Det er let, simpelt og ligetil at booke en festmusiker til jeres arrangement.

Find amatør fotograf til din opgave

En amatør fotograf kan sagtens være super dygtig og tage mindst ligeså gode billeder som den professionelle fotograf. Den store forskel er selvfølgelig at prisen her ofte vil være mindre end hvis det er en fotograf, der lever af sit håndværk. Her kan du finde de bedste amatør fotografer over hele landet. Tag et godt kig omkring.

Hvorfor vælge en amatør fotograf?

En amatør fotograf har den store fordel at prisen har det med at ligge en lille smule lavere end mange andre fotografer. Dette skyldes at amatør fotografer ofte ikke lever af deres arbejde som fotograf og derfor vil det ikke være nødvendigt at prisen ligger til at man kan leve af det.

Det betyder som sagt ikke at man derfor går ned på kvalitet for mange amatør fotografer kunne ligeså godt kaldes hobby fotografer, og forskellen er altså blot at de ikke lever af det – det betyder derfor ikke de er dårligere end deres kollegaer i branchen.

Sådan finder du den rette

Der er mange måder at finde den rette amatør fotograf på. Men du kan starte med at få et overblik over de mange muligheder du er og derfra bruge udvælgelsemetoden. Tænk hvor i landet billederne skal tages og derfra kan man allerede udelukke en del. Dernæst kan  du tænke over hvilke slags billeder der skal tages. Fx kunne det være at I skal bruge en bryllupsfotograf eller måske en fotograf til at tage et børnefoto.

Fotografer over hele landet

amatørfotograf
find amatør fotograf