Fotograf pris

Overvejer I at finde en fotograf så tænker I måske først over hvad prisen er for at leje en fotograf. Det kan variere meget alt efter hvor længe fotoshootet skal vare og hvor mange billeder der skal tages, men der er alligevel nogle retningslinjer man kan gå efter.

Hvad koster det at leje en fotograf?

Priserne for at leje en fotograf svinger meget, og udover de ting, der netop er nævnt, så kommer det i den grad også an på, hvilken type fotograf man skal bruge. Prisen for fx at få taget et portrætbillede af en portrætfotograf kan være anderledes end hvis man fx skal have en fotograf til sin konfirmation.

Pris for amatør fotograf:

1.000 – 5.000 kr.

Pris for professionel fotograf:

5.000 – 20.000

Som du kan læse så svinger priserne meget og det har også noget at gøre med om man skal benytte fotografens eget studie eller om man fx tager billederne ude i naturen. Her på tiden er alle fotograferne gennemsigtige med deres priser og du vil derfor hurtigt kunne finde en fotograf, der matcher dine behov.

 

Hvilken pris skal I vælge?

Det er op til jer at vælge den fotograf, der matcher den pris I forventer og som I måske har råd til. Tag et kig rundt og dan jer gerne et overblik over de mange muligheder. Det skader ikke at skrive rundt og forhøre hvad mulighederne er for de forskellige fotografer.