Står du og mangler et nyt portrætbillede? Så har du her chancen for at få taget et GRATIS portrætbillede (normalpris +2000.- kr) af tre af vores dygtige fotografer!

Står du og mangler et nyt professionelt billede til din jobansøgning eller vil du gerne give et flot portrætbillede til dine forældre? Så har du her muligheden. FotografNu arrangerer nemlig en dag med tre af vores dygtige fotografer, hvor du har muligheden for at komme forbi og få taget et nyt og professionelt portrætbillede.

Sådan forløber dagen:

Vi åbner dørene kl 12.00. Her har du mulighed for at komme forbi vores lokaler og få taget dit billede. Hver gæst har 10 minutter til rådighed til at få taget sit billede. Vi har tre fotografer til rådighed så uanset hvornår du kommer forbi vil du ikke skulle vente i kø end mere end max en halv times tid. Det koster intet og det eneste du takker ja til er at modtage vores nyhedsmail når det udsendes et par gange om året.

Der vil være kage, kaffe og te til dem, der venter i køen.

Adresse er: Værelse 202, FOF Vester Allé 8, 8000 Århus C

Fotograferne

Vi har samlet tre af vores dygtigste fotografer, som er blandt landets bedste til at tage portrætfotografier.

 

Albert Matthiesen

Mads Fleischer

Freja Bech Fransen

Dato:
Lørdag, 16 januar

Åbningstider: 
Kl 12:00 – 18:00

Adresse:
FOF Vester Allé 8, 8000 Århus C

Pris:
Gratis(!!!)

HUSK:
Mundbind. Vi har ikke ekstremt meget plads at gøre godt med, så det vi fortrækker at alle har mundbind på. (Selvfølgelig ikke når billedet skal tages).

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.